MACI | #100bouquets 021

MACI | #100bouquets 021

Sa facem ziua de LUNI speciala 🙂 ! Ziua 21 din #100bouquets, powered by YaU … cu minunati MACI si amintiri de vara.

Dintre florile de vara, MACII sunt cred florile care ma intriga cel mai tare! Ma uit la floarea de MAC si vad CLIPA – cat de frumoasa este, cat de efemera si cat de mult trebuie sa o pretuim. Pentru mult timp am ezitat sa lucrez cu aceste flori, crezand ca sunt mult prea fragile sa poti efeciv lucra cu ele (ma refer la macii de pe camp, nu la cei care vin din OLANDA), dar la fel ca in cazul GHIOCEILOR, natura mi-a dat inca o dat o lectie 🙂 . Sunt intr-adevar flori fragile, destul de greu de lucrat cu ele, dar daca le deslusesti secretele si le respecti, sunt flori care iti ofera multe posibilitati.

Da si macii au secretele lor, dar despre asta la urmatorul articol despre MACI 🙂 …

Buchetul nr: 21 – un buchet cu maci romanesti, cu grau salbatic si o structura din lemn, bete si sfoara. Au fost cateva ore de manopera, dar a meritat efortul… m-am bucurat de prezenta lui pe biroul meu … a rezistat cu stoicism 4 zile  … m-am uitat la el si m-am minunat in fiecare zi de modul in care a evoluat 🙂 .

#100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral virual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *