CRACIUN | #100bouquets 052

CRACIUN | #100bouquets 052 |

Ziua 52 din #100bouquets, powered by YaU … in Ajun de CRACIUN, un buchet asemeni unui bradut de Craciun 🙂 !

Printre impachetat cadouri si facut cozonaci, am reusit sa incarc pe blog buchetul meu special realizat pentru Ajunul Craciunului 🙂 !

Aceasta perioada din an este magica, la fel cum florile sunt magice … dar buchetul din Ajun nu este cu flori, este un buchet decorat ca un bradut de Craciun … cu structura realizata din fructe de platan si baza din ace de pin … decorat in culorile traditionale verde | rosu, cu globulete si lana.

Sa aveti un Ajun calduros si luminos alaturi de cei dragi si sa ne bucuram din plin de magia acestor sarbatori 🙂 !

CRACIUN #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCRACIUN #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCRACIUN #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *