ORHIDEE ALBE | #100bouquets 029

ORHIDEE ALBE | #100bouquets 029.

Ziua 29 din #100bouquets, powered by YaU … ORHIDEE ALBE … elegante si irezistibile 🙂 !

Orhideele Phalaenopsis sunt flori care in ultima perioada au ajuns sa fie prezente in casele noastre … si noi am inceput sa invatam cum sa le ingrijim si mai ales cum sa ne bucuram de ele. Recunosc ca sunt printre preferatele mele in materie de flori albe!

Sunt flori foarte “puternice” ca si senzatie, care nu prea mai au nevoie de alte flori care sa le ajute in compozitie … sunt flori pe care le folosesc, de cele mai multe ori, ca un “statement” daca pot sa spun asa! In situatia de fata un buchet compozit, realizat din salal si minunate orhidee Yellow lips … un buchet rezistent, modern si elegant!

ORHIDEE ALBE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderORHIDEE ALBE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderORHIDEE ALBE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *