VASC | #100bouquets 056

VASC | #100bouquets 056 |

Ziua 56 din #100bouquets, powered by YaU … cu VASC si GRAU ca baza pentru buchet si orhidee Cymbidium si Phalaenopsis !

Am lipsit 2 zile din acest proiect MOTIVAT … prin urmare, astazi, am ales un buchet care sa imi explice absenta … VASC si GRAU pentru un buchet de nunta … VASC care inseamna DRAGOSTE si GRAU care simbolizeaza PROSPERITATE … 2 elemene care au facut casa buna in aceasta situatie 🙂 … totul completat cu orhidee !

Este un buchet special, realizat pentru 2 oameni dragi mie care de CRACIUN au spus un DA hotarat 🙂 ! Cu aceasta ocazie, am avut sansa sa cunosc si sa gust din ospitalitatea si caldura romanilor de peste PRUT, din Republica Moldova. Le multumesc pe aceasta cale pentru ospitalitate si pentru ca mi-au oferit o frantura din ce inseamna MOLDOVA (ca o paranteza … daca pana acum credeam ca am incercat bucate moldovenesti, ei bine sejurul din ultimele zile din Moldova a fost un rasfat culinar, asta ca sa nu folosesc alte adjective, care v-ar lasa sa salivati in fata monitorului 🙂 ).

Sper ca buchetul de astazi sa va inveseleasca si sa va faca ziua frumoasa … eu l-am facut cu drag pentru oameni aproape de sufletul meu! Casa de piatra dragilor si toata fericirea din lume … sa aveti dragoste si prosperitate in casa voastra pana la batranete 🙂 !

VASC si GRAU #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderVASC si GRAU #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderVASC si GRAU #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *