COS cu ANIGOZANTHOS & CELOSIA | #100bouquets 062

COS cu ANIGOZANTHOS & CELOSIA | #100bouquets 062 |

Ziua 62 din #100bouquets, powered by YaU … zi colorata cu ANIGOZANTHOS & CELOSIA … intr-un COS, buchet de mireasa 🙂 !

Buchetul de mireasa nu trebuie neaparat sa fie ” de tinut “,poate fi ” purtat ” … de multe ori o varianta mai eleganta si mai comoda pentru mirese 🙂 ! Un COS de nunta, in forma unui disc, cu fete finisate cu plop alb si cercul marcat cu flori viu colorate GALBEN | VERDE | ALBASTRU : anigozanthos verde (din familia imortelelor, special si extrem de rezistent), celosia galbena (speciala prin forma si culoare), lavanda proaspata, craspedia si iedera pentru o senzatie romantica.

Un buchet de nunta atipic, realizat pentru unul din evenimentele YaU, purtat cu eleganta de o doamna sensibila si sofisticata 🙂 !

COS cu ANIGOZANTHOS si CELOSIA#100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCOS cu ANIGOZANTHOS si CELOSIA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCOS cu ANIGOZANTHOS si CELOSIA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *