GHIOCEI & GEOMETRIE | #100bouquets 099

GHIOCEI & GEOMETRIE | #100bouquets 099 |

Ziua 99 din #100bouquets, powered by YaU … GHIOCEI si putina GEOMETRIE 🙂 !

GHIOCEI, minunate si ginagase flori… nu ma mai satur de ele :). Sarbatorim din nou PRIMAVARA astazi, cu ce altceva decat cu primii vestitori – GHIOCEII … folositi intr-un mod diferit insa!

Putina geometrie nu strica, mai ales ca eu am o slabiciune pentru aceasta materie. Un buchet DIAGONALA, puteti sa ii spuneti si CURGATOR … un “parau” din ghiocei … de purtat, aratat si de tinut in ziua nuntii 🙂 !

Acest buchet este un indemn catre voi viitoare mirese …” fiti diferite, moderne, nonconformiste si unice ”  :)!

Sa aveti si voi in suflet un “parau” din ghiocei … si sa fim cu un pas mai aproape de PRIMAVARA 🙂 !

Buchet cu GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

2 thoughts on “GHIOCEI & GEOMETRIE | #100bouquets 099

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *