GHIOCEI & GEOMETRIE | #100bouquets 099

GHIOCEI & GEOMETRIE | #100bouquets 099 |

Ziua 99 din #100bouquets, powered by YaU ā€¦ GHIOCEI si putina GEOMETRIE šŸ™‚ !

GHIOCEI, minunate si ginagase floriā€¦ nu ma mai satur de ele :). Sarbatorim din nou PRIMAVARA astazi, cu ce altceva decat cu primii vestitori ā€“ GHIOCEII ā€¦ folositi intr-un mod diferit insa!

Putina geometrie nu strica, mai ales ca eu am o slabiciune pentru aceasta materie. Un buchet DIAGONALA, puteti sa ii spuneti si CURGATOR ā€¦ un ā€œparauā€ din ghiocei ā€¦ de purtat, aratat si de tinut in ziua nuntii šŸ™‚ !

Acest buchet este un indemn catre voi viitoare mirese ā€¦ā€ fiti diferite, moderne, nonconformiste si unice ā€  :)!

Sa aveti si voi in suflet un ā€œparauā€ din ghiocei ā€¦ si sa fim cu un pas mai aproape de PRIMAVARA šŸ™‚ !

Buchet cu GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, poweĀ­red by YaU, este un triĀ­but adus florilor!

Acest proĀ­iect repreĀ­zinta modaĀ­liĀ­taĀ­tea YaU de a imparĀ­tasi din viziuĀ­nea noasĀ­tra in mateĀ­rie de arta floĀ­rala, este un expeĀ­riĀ­ment floĀ­ral virĀ­tual, un mod de antreĀ­naĀ­ment, dar si un mod de a imparĀ­tasi cu ceiĀ­lalti draĀ­gosĀ­tea penĀ­tru flori. Proiectul se desĀ­faĀ­soara in periĀ­oada noiemĀ­brie 2015 ā€” februĀ­aĀ­rie 2016, si se va finaĀ­liza cu verĀ­siuĀ­nea elecĀ­troĀ­nica, un #eBOOK #100bouquets, poweĀ­red by YaU!

Foto: YaU Concept

2 thoughts on “GHIOCEI & GEOMETRIE | #100bouquets 099

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *