IRISI | #100bouquets 092

IRISI | #100bouquets 092 |

Ziua 92 din #100bouquets, powered by YaU ‚Ķ minunati IRISI albi si albastri ūüôā !

Este clar ca PRIMAVARA este la colt ‚Ķ prin urmare va propun astazi un buchet cu IRISI. Florile de iris sunt speciale, gingase si cu siguranta flori ‚Äúvedeta‚ÄĚ. A fost o perioada cand imi era teama sa lucrez cu ele, pentru ca nu stiam cum rezista, cand se deschid ‚Ķ dar, cum am mai spus pe acest blog, in momentul in care intelegi cum functioneaza lucrurile, totul devine o placere ūüôā !

Irisi ALBI si ALBASTRI, intr-un buchet geometric cu structura din sarma si sfoara!

Buchet cu IRISI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu IRISI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu IRISI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *