IRISI | #100bouquets 092

IRISI | #100bouquets 092 |

Ziua 92 din #100bouquets, powered by YaU … minunati IRISI albi si albastri 🙂 !

Este clar ca PRIMAVARA este la colt … prin urmare va propun astazi un buchet cu IRISI. Florile de iris sunt speciale, gingase si cu siguranta flori “vedeta”. A fost o perioada cand imi era teama sa lucrez cu ele, pentru ca nu stiam cum rezista, cand se deschid … dar, cum am mai spus pe acest blog, in momentul in care intelegi cum functioneaza lucrurile, totul devine o placere 🙂 !

Irisi ALBI si ALBASTRI, intr-un buchet geometric cu structura din sarma si sfoara!

Buchet cu IRISI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu IRISI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu IRISI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *