Aranjament floral CUIB, cu NARCISE

| Aranjament floral CUIB, cu NARCISE |

Daca tot este vremea NARCISELOR, ce spuneti de un aranjament floral cu aceste creaturi ?!

Peste tot pe unde ma duc, vad narcise … la colt de strada, in parc, chiar si la mine in curte 🙂 … asa ca ziua de astazi o dedic, din nou NARCISELOR. Aranjamentele florale cu narcise sunt mereu speciale – tehnic si compozitie … Stiti ca nu este recomandat sa amestecati narcisele cu alte flori … acestea elimina o substanta care “omoara” restul plantelor din aranjament | vaza. Sunt situatii cand puteti sa le combinati, dar este neaparat necesar sa folositi produse dedicate pentru hidratare (sunt o serie de furnizori pe piata care au cateva prafuri speciale pentru acest tip de situatii 🙂 …).

Astazi am imaginat un CUIB de primavara, special pentru minunatele narcise albe (m-am tocmit cu o babuta in MATACHE de dimineata si am zis sa le pun in valoare 🙂 …). Structura aranjamentului este realizata din lemn, sarma si rachita. Un aranjament minunat si parfumat pentru birou  …  poate fi o solutie si pentru evenimente etc .

Sa va bucurati din plin de aceste zile si sa aveti narcise in casa!

aranjament floral cu narcise _ cuib_yau concept_elena toader (1)aranjament floral cu narcise _ cuib_yau concept_elena toader (2)aranjament floral cu narcise _ cuib_yau concept_elena toader (3)

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *