FLORI de CAMP, Buchet cu SOPARLITE si flori de CAPSUNI

| FLORI de CAMP, Buchet cu SOPARLITE si flori de CAPSUNI |

Astazi, un buchet cu FLORI de CAMP,realizat pentru masa de Paste … cu FLORI de CAPSUNI si SOPARLITE sau STEJEREL (veronica chamaedrys, denumirea ca la carte 🙂 )!

Aceste flori minunate albastre – SOPARLITE, se deschid ziua, iar noaptea se duc la culcare … sunt delicate, cu miros de pamant, perfecte pentru decorul mesei de PASTE 🙂 ! Zilele care au trecut am admirat din plin aceste minunate plante, asa ca, nu am putut sa nu realizez un buchet cu ele. Le-am completat cu flori de capsuni din recolta de anul acesta a bunicilor si ne-am bucurat de acest buchet impreuna pentru cateva zile.

Florile de camp sunt mari iubitoare de apa. Tin in apa cateva zile bune, dar trebuie sa le hidratati corspunzator in fiecare zi!

Sa aveti si voi o zi plina cu mireasma pamantului 🙂 !

Flori de camp _ Flori de capsuni si SOPARLITE _ buchet cu flori de camp _ yau concept _ elena toader (1)Flori de camp _ Flori de capsuni si SOPARLITE _ buchet cu flori de camp _ yau concept _ elena toader (3)Flori de camp _ Flori de capsuni si SOPARLITE _ buchet cu flori de camp _ yau concept _ elena toader (2)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *