BOTANICAL GARDEN, TWIN PEAKS, MISSION DOLORES PARK | jurnal de calatorie 7

| BOTANICAL GARDEN, TWIN PEAKS, MISSION DOLORES PARK | jurnal de calatorie 7 |

Cu asa zile senine in San Francisco (este destul de rar sa ai un cer senin aici si soare … se pare ca suntem norocosi de vreme 🙂 ), am zis sa profitam si sa vedem lucrurile care nu se vad pe ceata –  BOTANICAL GARDEN, TWIN PEAKS, MISSION DOLORES PARK.
GRADINA BOTANICA din San Francisco este imensa … poti sa petreci mult mult timp in ea, sa o descoperi pe indelete si sa te bucuri de natura. Este foarte frumos structurata si cu o diversitate mare de plante. Cum v-am obisnuit va arat lucrurile care ma uimesc … in situatia de fata a fost GRADINA cu PLANTE SUCULENTE. Aceste plante sunt extrem de populare aici, sunt divers colorate, plante gigant … A fost o incantare sa le admir 🙂 !

san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (14)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (12)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (11)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (13)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (10)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (9)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (8)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (7)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (5)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (6)Celebrul TWIN PEAKS, din film, dar si din traditia locala … este cel mai inalt punct din oras, pozitionat chiar in mijlocul peninsulei. A devenit punct de pelerinaj in San Francisco pentru ca de aici vezi tot orasul cu o panorama completa. Am mai fost o data pe acest varf, dar in 30 de secunde nu s-a mai vazut nimic din cauza cetei … dar de data aceasta am avut noroc de o vreme excelenta pentru admirat panorama asupra orasului 🙂 ! Chiar daca a fost vreme buna, aici vantul aproape te da jos din picioare 🙂 !

san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (4)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (3)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (2)

Am zis sa incheiem ziua cu ceva relaxant si ne-am adapostit in MISSION DOLORES PARK, un park foarte popular in San Francisco 🙂 ! Are o diferenta de nivel mare, iar asta iti ofera o perspectiva frumoasa inspre centrul financiar. Am petrecut acolo ceva timp, iar AMZA a profitat din plin de locul de joaca amenajat acolo 🙂 !

san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (1)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (15)san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 6 _ elenatoader (16)

Pana maine sa aveti o zi plina si relaxanta!

Foto: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *