GOLDEN GATE, FLOWER MARKET, NAPA VALLEY, San Francisco | jurnal de calatorie 5

| GOLDEN GATE, FLOWER MARKET, NAPA VALLEY, San Francisco | jurnal de calatorie 5 |

GOLDEN GATE, FLOWER MARKET, NAPA VALLEY … ultimele 3 zile in NAPA VALLEY au fost insorite si luminoase :)!

Week-endul a inceput cu vizita la FLOWER MARKET San Francisco. Pentru mine a fost o mare curiozitate sa vad aceasta piata si cum decurg treburile cu florile aici. Ce sa va zic … piata de flori in Bucuresti este o gluma πŸ™ !

Am fost in piata 2 zile la rand … se deschide la 5 dimineata si pana in jur de ora 11 se cam termina totul aici. Este bine aprovizionata si cu o varietate larga de specialitati. Chiar si fara comanda plasata in prealabil, poti lejer sa gasesti flori speciale si diferite. Despre calitatea lor ce sa va zic … este o mare diferenta fata de ce cumpar in Bucuresti … de exemplu florile de lisianthus au capul dublu fata de ce cumpar in tara etc … cred ca mare parte dinΒ  flori vin de la ferme locale sau America de Sud.

Totusi daca vreti sa cumparati flori in San Francisco din aceasta piata, va trebuie o legitimatie de florist, evita sa vanda la persoane fizice … eu m-am imprietenit cu un baiat cu legitimatie, care m-a ajutat sa cumpar flori pentru week-end πŸ™‚ … cred ca metoda romaneasca functioneaza oarecum si aiciΒ  πŸ™ …

San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (3)San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (10)San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (4)San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (2)Unul dintre scopurile acestei calatorii in San Francisco a fost nunta din week-end, care a avut loc in Napa Valley – Auberge du Soleil … un loc unde te poti pierde la propriu in peisaj … poate sa ramai uitat acolo … A fost nunta Anei si a lui Mihai (fratele meu) si m-am bucurat enorm sa le fac florile de ceremonie si decorul floral pentru terasa. Terasa de la Auberge du Saleil este un vis minunat, cu o priveliste care imi incalzeste sufletul … apusul pe aceasta terasa este memorabil. Am gandit un decor floral modernist, cu un capat de perspectiva marcat puternic, si flori in tonuri alb | rosu | verde, care sa puna in evidenta zonele importante pe terasa. Perdeaua cu flori si frunze a fost atractia terasei pentru ceremonie si ulterior pentru poze, lucru care nu a putut decat sa ma bucure πŸ™‚ !

A fost o nunta relaxanta si emotionanta … o combinatie interesanta de traditii locale si traditii romanesti πŸ™‚ ! Casa de piatra dragilor si sa fiti veseli si fericiti ca in ziua nuntii voastre :)!

San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (12)San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (11)San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (1)Dupa maratonul cu florile de sambata, a urmat o scurta vizita la vinariile din NAPA … eu am tinut neaparat sa ajung la Dominus Estate. Este o vinarie cu o arhitectura speciala, semnata de aceeasi Hertzog & De Meuron. Din pacate vinaria nu a putut fi vizitata la interior, am reusit doar sa vad volumetria si detaliile de fatada πŸ™‚ … este o cladire impresionata si speciala prin simplitate πŸ™‚ !

San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (7)San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (6)San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (8)San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (9)Intoarcerea in San Fracisco dupa 3 zile cu soare in Napa a fost pe GOLDEN GATE πŸ™‚ !

San Francisco Napa _ yau concept _ jurnal de calatorie 5 _ elenatoader (5)Cam atat pentru astazi, pana maine sa aveti o zi minunata πŸ™‚ !

Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Save

Save

2 thoughts on “GOLDEN GATE, FLOWER MARKET, NAPA VALLEY, San Francisco | jurnal de calatorie 5

  1. * Felicitari pentru minunatul decor realizat de tine. E un domeniu mult iubit de mine si ador florile .
    – CASA SE PIATRA pentru – ANA & MIHAI – ! Vacanta minunata la San Francisco.
    Cu drag pentru voi toti ….Tanta (mama Sabinei )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *