LOMBARD st, PIER 39, San Francisco | jurnal de calatorie 8

| LOMBARD st, PIER 39, San Francisco | jurnal de calatorie 8 |

Dupa cateva zile de maraton prin San Francisco si imprejurimi, ne-am rezervat putina relaxare pentru ziua care tocmai a trecut 🙂 … dimineata cu vizite la LOMBARD st si PIER 39 (sa vedem colonia de lei de mare). Restul zilei ne-am petrecu-o la pas hai-hui prin oras 🙂 !

Strada LOMBARD este celebra in San Francisco. .. si eu, ca un turist adevarat, nu am putut sa o sterg de pe lista mea 🙂 ! Aici sunt strazi cu o panta de aproape 45 de grade, dar in aceasta situatie, au zis ca ar fi mai interesant sa urce o astfel de panta in serpentine … ce sa va zic, este cu siguranta ALTFEL 🙂 !

lombard san francisco pier 39 _ san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 8 _ elenatoader (1)lombard san francisco pier 39 _ san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 8 _ elenatoader (7)lombard san francisco pier 39 _ san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 8 _ elenatoader (8)PIER 39 este practic inceputul zonei de promenada in San Francisco, este zona vechiului port, cu multe cladiri istorice reconvertite in spatii pentru muzee, restaurante si alte activitati pentru turisti. Am inteles ca aceasta promenada pana la PIER 1 este interesanta de facut (mi-am rezervat o zi pentru asta), dar trebuie sa te aperi de vant 🙁 …

PIER 39 este celebru pentru colonia de LEI de MARE care s-a stabilit aici. Mergi pe malul oceanului si surpriza, minunatele creaturi stau tolanite la soare chiar in vazul turistilor … cred ca sunt domesticiti 🙂 … A fost o experienta foarte interesanta pentru AMZA, care jumatate de ora dupa a facut ca un LEU 🙂 !

lombard san francisco pier 39 _ san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 8 _ elenatoader (3)lombard san francisco pier 39 _ san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 8 _ elenatoader (2)lombard san francisco pier 39 _ san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 8 _ elenatoader (4)lombard san francisco pier 39 _ san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 8 _ elenatoader (5)lombard san francisco pier 39 _ san francisco _ yauconcept jurnal de calatorie 8 _ elenatoader (6)

Zi relaxanta si pentru voi!

Foto: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *