MOMA, EXPLORATORIUM, San Francisco | jurnal de calatorie 10

| MOMA, EXPLORATORIUM, San Francisco | jurnal de calatorie 10 |

Am tinut sa inchei acest jurnal de calatorie in San Francisco, dar nu am reusit … acum scriu ultimul articol din jurnal, cu doua din obiectivele care m-au incantat la maxim – MOMA (Museum of Modern Art) si EXPLORATORIUM, ambele in San Francisco. Am lasat aceste doua obiective spre finalul calatoriei … au fost cred, cele mai aproape de sufletul meu πŸ™‚ !
MOMA San Francisco este unul din locurile care trebuie vizitate de orice creativ la inceput de drum sau profesionist. Muzeul are doua aripi, una care poarta semnatura lui Mario Botta si extensia noua realizata de SnΓΈhetta. Este o combinatie interesanta de spatii inchise, terase si puncte de belvedere asupra orasului. Aici am vazut cel mai impresionant perete verde πŸ™‚ ! Colectiile muzeului sunt diverse, cred pentru toate gusturile … trebuie doar sa ai timp si dispozitie sa le savurezi :)!

Este o experienta “obligatorie” daca te afli in San Francisco … si sa nu ratati magazinul de la MOMA!

moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-10moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-11moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-9moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-3moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-4moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-2moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-14moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-5Ultimul obiectiv pe lista mea a fost EXPLORATORIUM, un loc plin de ingeniozitate si interactivitate. Au pus sub acelasi acoperis tot felul de instalatii si dispozitive sa ii ajute pe cei mici si “mari” sa inteleaga mai bine fenomenele naturii si legile fizicii. Un mediu extrem de creativ in care poti sa iti petreci mult timp impreuna cu copii. AMZA a savurat acest loc la maxim … si noi la fel πŸ™‚ !

Cladirea EXPLORATORIUM este o reconversie inspirata a PIER 15 | 17, cu spatii generoase si vederi minunate asupra oceanului πŸ™‚ !

moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-13moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-12moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-8moma-exploratorium-san-francisco-_-yau-concept-jurnal-de-calatorie-10-_-elena-toader-7Cu acest articol inchei JURNALUL DE CALATORIE din San Francisco πŸ™‚ …a fost o calatorie lunga, interesanta si plina de lucruri noi πŸ™‚ ! Ma uit acum la ultimele 2 saptamani si imi dau seama ca unele lucruri se intampla ACOLO dintr-un motiv πŸ™ … Ma bucur totusi ca am putut sa impartasesc cu voi putin din ce mi-a trecut prin fata ochilor!

Incepand de maine voi reveni la articolele obisnuite pe blog πŸ™‚ !

Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *