La multi ani 2017! | Happy new year 2017!

| La multi ani 2017! | Happy new year 2017! |

La multi ani 2017! | Happy new year 2017! … nu pot incheia anul 2016 fara acest articol 🙂 !

Mereu, in ultima zi din an, scriu un articol pe YaU blog, ca o retrospectiva a anului care tocmai s-a incheiat! Mai sunt cateva ore pana la finalul lui 2016 si mi-am acordat putin ragaz sa ma uit in urma la 2016 …

A fost un an plin de toate … si bune si rele … un an in care s-au intamplat cateva lucruri importante la YaU (cel putin pe partea de online) si am avut putin ragaz sa regandim strategia de viitor pentru serviciile YaU. Eu personal am constientizat un lucru important si anume ca timpul si energia pe care o oferi printr-un serviciu personalizat sunt unice, importante si trebuie apreciate de tine, dar mai ales de cel care le primeste. Daca tu nu reusesti sa apreciezi aceste valori, atunci serviciile tale vor deveni ieftine, banale si la indemana …

Un an cu proiecte interesante, mai putine cei drept, dar acelea care s-au concretizat, au avut fiecare  ceva special si unic … Un an 2016 in care nu de putine ori m-am izbit de aceleasi lucruri “meschine” atat de caracteristice pietei de servicii | evenimente | design romaneasca. Mereu mi-am spus ca ” tu poti sa faci diferenta, tu si tribul tau ” … dar cred ca toate aceste functioneaza intr-o societate in care primordiale ar trebui sa fie valorile spirituale si nu cele materiale. Cred ca am obosit putin sa inteleg de ce marea majoritate pun atat de mult accent pe aceste valori materile … tot eu raspund ” trebuie sa si traiasca OMUL ” … ” dar OMUL nu mai este OM daca nu isi hraneste si spiritul 🙂 …”

Un an 2016 cu o calatorie in San Francisco, care mi-a deschis si mai mult ochii si m-a facut sa constientizez un adevar pe care in sufletul meu il stiam de mult timp … “ ca ROMANIA mai are inca mult de crescut si invatat in multe domenii …”

Chiar si asa nu pot sa nu ma uit la 2016 si sa nu vad si lucrurile bune … ca YaU are o noua fata online (a fost o munca de 6 luni de zile, care cel mai probabil va continua pentru inca 6 in 2017), ca am constientizat inca o data care sunt valorile importante pentru noi, ca totusi in aceste conditii ostile am reusit sa facem proiecte creative si iesite din tipar, ca inca mai speram ca lucrurile se vor schimba si pe aceste meleaguri … ultima remarca cred ca face parte din crezul meu artistic … “daca TU crezi si poti, atunci si EI vor crede la un moment dat … intrebarea este cand este acel moment ?! 🙂 …”

In concluzie, a fost un an 2016, tumultos si plin de adrenalina! Incerc mereu sa trag concluzii la final de an | proiect, sa invat si sa merg mai departe. Indiferent ce ne va rezerva 2017, noi suntem pregatiti pentru lucruri noi, creative si iesite din tipar. Un an 2017 in fata noastra, plin de surprize de la YaU cu siguranta, in care speram sa sensibilizam acea parte spirituala a omului. Cred ca noi OAMENII suntem mai mult decat TRUP, suntem in primul rand SPIRIT, iar spiritul trebuie hranit! Tocmai aici YaU va lucra, va crea si va face diferenta!

Va multumim voua care urmariti YaU  in fiecare zi, va dorim un an 2017 plin de ganduri bune si energie pozitiva si sa fim cu totii constienti de puterea din interiorul nostru 🙂 !

La multi ani 2017!

Cu drag, Elena TOADER

la-multi-ani-2017-_-happy-new-year-2017-_-yauconcept-_-elenatoader-2foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *