Orhidee alba si plante suculente – sticla Coca-Cola

| Orhidee alba si plante suculente – sticla Coca-Cola |

Orhidee alba si plane suculente … “sa curga flori din sticlele Coca-Cola” … zic eu 🙂  ! In una din zilele trecute am regasit cateva sticle Coca-Cola in depozit. De ceva timp vroiam sa fac ceva cu ele si astazi mi-am zis ca a venit momentul. Nu sunt consumatoare de Coca-Cola, dar apreciez o sticla interesanta si universal recognoscibila 🙂 !

Am zis ca ar fi bine sa curga flori din sticlele Coca-Cola, chiar si iarna. Am gandit o ghirlanda curgatoare din ace de pin, completata de flori albe de orhidee phalaenopsis, plante suculente si frunze de camelie. Este o compozitie cu o silueta interesanta si svelta, ideala pentru un decor floral atipic. Cred ca acesta este modul meu de a consuma Coca-Cola 🙂 !

Sa aveti zi cu inspiratie si week-end relaxant!

orhidee alba si plante suculente - ghirlanda curgatoare din sticla CocaCola _ flori MARTIE _ yauconcept _ elenatoader (4)orhidee alba si plante suculente - ghirlanda curgatoare din sticla CocaCola _ flori MARTIE _ yauconcept _ elenatoader (2)orhidee alba si plante suculente - ghirlanda curgatoare din sticla CocaCola _ flori MARTIE _ yauconcept _ elenatoader (3)

Foto: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *