eBOOK #100bouquets

eBOOK #100bouquets, powered by YaU

In fie­care zi voi posta un buchet YaU, nepu­bli­cat pana acum, in mare parte buchete de nunta, buchete moder­niste si necon­ven­tio­nale, in spi­ri­tul si sti­lul YaU.

Proiectul se desfasoara in perioada noiembrie 2015 – februarie 2016 … se va finaliza cu versiunea electronica, un #eBOOK #100bouquets, powered by YaU!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment pen­tru mine, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu voi dra­gos­tea pen­tru flori si arta florilor.

ENJOY #100bouquets, powe­red by YaU  !

Cu drag, Elena Toader

 

4 thoughts on “eBOOK #100bouquets

  1. Bună ziua, varianta electronica a proiectului va fi la vânzare, ce preț va avea? Mulțumesc

  2. Buna ziua LOREDANA,
    Varianta electronica pentru #100bouquets, powered by YaU, va fi disponibila in februarie (cel mai probabil in a doua parte a lunii) … va fi un cost pentru achizitia lui (voi anunta pe blog in perioada urmatoare toate detaliile) … proiectul va fi urmat de tutoriale pentru fiecare buchet, care de asemenea, vor putea fi achizitionate online.
    Voi da toate detaliile pe blog in perioada urmatoare!
    Cu drag, Elena

  3. Hello Nilima,
    Thanks for your message!
    #100bouquets it’s a project that I made 4 years ago, especially for YaU BLOG. There isn’t an English version (the little texts are on the blog, but you can translate the texts with Google translator 🙂 ). At that time, I made on PINTEREST a board especially for this project – https://ro.pinterest.com/yauconcept/yau-100bouquets-ebook/
    Enjoy, Elena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *