GameShop Concept Store

“UN CONTRA SPATIU COMERCIAL” – un concept de magazin destinat incercarii si comercializarii jocurilor video – GameShop Concept Store. Este un proiect YaU Arhitectura, iar mobilierul este de asemenea un concept YaU (design si executie) … este primul magazin al celor de GameShop.ro.

O realitate paralela in care normalul e inversat !… Esti in interiorul unui calculator … esti intr-un univers paralel !… unde totul este posibil.

Un spatiu dinamic cu zone distincte conturate – cu referire directa la butoanele importante de la un joc de calculator –  PLAY / PAUZA / STOP, dar si o exagerare intentionata a finisajelor in general: sapa de beton cu stencils / instalatii aparente prin tubulaturi metalice / mobilier metalic – tip mecano. Tavanul si peretii capata culoarea inchisa caracteristica pardoselei si invers.

Un spatiu neconventional, flexibil  cu o personalitate puternica data de FASCICULUL de fire  cu sensibilitate UV si elastice care marcheaza zonele importante. Lumina este importanta in acest spatiu …  sunt marcate cu lumini directionate zonele de expunere si in acelasi timp miscarea in intreg spatiul.


Mai jos, mai multe poze:

Multumim tuturor celor  care au contribuit la realizarea acestui proiect: YaU, Ionut Cerga, Costica si Claudiu, ETA, Catalin Stefan, Catalin-SentySystems,  Dl. Petcu, Dl. Manolache, Best Distribution 🙂 .

Adresa: str. Sf Vineri nr:25 (zona p-ta Unirii) … magazinul s-a deschis oficial in 17 mai 🙂 .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *