Dialog cu constiinta … despre arta florilor

Revin astazi cu un articol din seria DIALOG CU CONSTIINTA … despre arta florilor 🙂 !

Doua episoade care s-au intamplat zilele trecute, m-au determinat sa astern cateva ganduri pentru constiinta mea 🙂 … unul cu un inalt grad de energie pozitiva si unul de asemenea ridicat in energie, dar din pacate negativa!

Pe acest blog am ajuns sa vorbesc foarte mult despere aceste organisme minunate care sunt FLORILE, despre energia pe care ti-o ofera, despre capacitatea oamenilor de a primi, asimila si trai cu aceasta energie. Pe de alta parte nu pot sa nu remarc felul in care cei mai multi dintre noi se raporteaza la aceasta energie !

Interactionez cu persoane care isi doresc aceasta energie a florilor … persoane care sunt pregatite sa o asimileze … dar si persoane care intra intr-un joc dat de un trend al societatii.  Lucrul care ma intriga cel mai tare este felul in care anumite persoane gestioneaza sau NU gestioneaza un dar atat de frumos!

YaU este un TRIBUT adus florilor, iar arta mea este dedicata in primul rand florilor! … Cred ca cei care primesc aceasta arta trebuie sa o merite, sa o inteleaga si sa o respecte ! Florile sunt vii, sunt pline de energie, sunt facute sa iti aduca fericie si buna dispozitie, sunt pe aceasta lume ca noi sa le respectam si sa le iubim … daca suntem in stare sa facem acest lucru 🙂 !

Am ajuns sa apreciez oamenii care reusesc sa gaseasca acel echilibru interior, sa transmita energie buna si sa primeasca energie buna. Am ajuns sa imi dezvolt un simt aparte in a citi oamenii in acest sens … mai rau este ca exista situatii cand nu imi ascult acest simt si ofer arta mea persoanelor care nu sunt capabile sa o inteleaga si pana la urma sa o respecte … Insa am intalnit si oameni care au aceasta capacitate de a intelege si transmite aceasta energie buna, oameni pe care ii apreciez si ii doresc in preajma mea atat pe plan profesional cat si personal.

Un alt aspect care ma intriga, este vitejia unora in spatele unui monitor | tel | tableta | retea de socializare … de ce intr-o discutie fata in fata  spun lucruri pe care nu le simt ori cred si in online prind curaj in a improsca cu mizerii ?! Cred ca exista un dezechilibru major in acest tip de comportament. Din pacate este foarte prezent … nu pot decat sa anticipez acest tip de comportament inca de la primele discutii si sa incerc pe cat posibil sa il anihilez 🙁 !

Am ajuns sa apreciez persoanele care reusesc intr-un mod elegant sa isi spuna puncul de vedere intr-o discutie fata in fata, care reusesc sa duca o conversatie constructiva pe orice tema cu argumente pro si contra 🙂 !

2 cazuri la poluri opuse m-au intrigat in ultima perioada … unul o dezamagire ca nu mi-am ascultat instinctul si am oferit arta mea in van si unul care mi-a dat speranta ca mai exista oameni care sa aiba un nivel ridicat de energie, sa aiba capacitatea de a intelege | conversa | aprecia  | critica !

Concluzia la tot acest pamflet este …  Arta mea pentru flori o voi oferi celor care o merita si care sunt capabili sa o inteleaga si sa o accepte! … nu este pentru oricine, nu trebuie sa ajunga la oricine,  iar pe viitor imi voi aroga dreptul de a selecta persoanele care vor primi acest dar 🙂 !

Florile sunt vii, sunt pentru oameni care iubesc energia buna, sunt cred dupa chipul si asemanarea celui care le primeste, sunt un dar de la D-zeu!

Cu drag pentru flori si pentru voi, Elena

yau concet_yau blog_yau flowers_despre arta florilorFoto: Sebastian Moise, pentru YaU evenimente si YaU flori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *