VINCA MINOR | #100bouquets 002

VINCA MINOR | #100bouquets 002

Ziua 2 din proiectul nostru #100bouquets, ne rasfata cu VINCA MINOR … sunt printre florile mele preferate din gradina 🙂 ! Este un buchet drag mie, demn de aceast selectie, realizat cu o structura din bete si flori albe | albastre de VINCA.

PS: Multumesc RUXI pentru minunatele flori din gradina voastra 🙂 !

VINCA MINOR #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader #002VINCA MINOR #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader #002VINCA MINOR #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral virual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

2 thoughts on “VINCA MINOR | #100bouquets 002

  1. cu placere! noroc ca sunt lucruri frumoase pe lume, care nu cer decat putina atentie, cateodata nici macar asta, dar care ne rasplatesc inmiit si neconditionat. totul e sa avem ochi pentru ele, iar cand mai pui si tu mana pe ele, de-abia atunci se mira si ele de cat de frumoase sunt!
    pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *