FLORI DE TEI | #100bouquets 016

FLORI DE TEI | #100bouquets 016

Buchetul nr: 16 din #100bouquets, powered by YaU … FLORI DE TEI

Florile de tei imi amintesc mereu de facultate … mai exact de perioada de examene … nu este neaparat un sentiment de invidiat, dar trebuie sa recunosc ca sunt speciale, parfumate si provocatoare pentru oricine iubeste materialul vegetal!

Buchetul cu flori de tei este de purtat, nu de tinut … este realizat pe o structura din lemn si sfoara … sper sa va provoace si de ce nu sa va incante 🙂 !

FLORI DE TEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderFLORI DE TEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader #016 (3)FLORI DE TEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral virual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto:  YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *