#100bouquets | 100 de zile, 100 de buchete YaU

Astazi anunt inceputul unui proiect aproape de sufletul meu … #100bouquets – 100 de zile, 100 de buchete YaU 🙂 !

Este un proiect la care lucrez de aproape 10 luni, care se va desfasuta in urmatoarele 100 de zile pe toate canalele YaU de comunicare online. Proiectul se va finaliza in februarie 2016, cu varianta electronica, un #eBOOK#100bouquets, powered by YaU.

In fiecare zi voi posta un buchet YaU, nepublicat pana acum, in mare parte buchete de nunta, buchete moderniste si neconventionale, in spiritul si stilul YaU.

Acest proiect reprezinta modalitatea YaU de a impartasi din viziunea noastra in materie de arta florala, este un experiment pentru mine, un mod de antrenament, dar si un mod de a impartasi cu voi dragostea pentru flori si arta florilor.

Proiectul va incepe de maine, iar in fiecare zi pe langa articolele pregatite pentru blog, voi publica cate putin din acest #eBOOK.

PS: Lansarea acestului proiect coincide cu vestile triste din week-end, condoleante si multa putere pentru familiile si prietenii celor disparuti sau raniti. Din pacate, astfel de evenimente ne fac inca o data sa constientizam cat de fragili suntem si cat de mult trebuie sa pretuim CLIPA si mai ales VIATA.  Doi oameni frumosi (au fost colegi cu mine de facultate) Catalina si Mihai, si-au luat zborul in week-end. Sper ca energia florilor mele sa le faca zborul lin acolo unde s-au dus. Acest proiect il dedic lor, unor oameni care au facut lucrurile cu pasiune si dragoste!

ENJOY #100bouquets, powered by YaU 🙂 !

Cu drag, Elena Toader

#100bouquets #elenamadalinatoader #yauconcept #ebook
#100bouquets #elenamadalinatoader #yauconcept #ebook

Foto | Grafica: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *