BRAD si CONURI | #100bouquets 049

BRAD si CONURI | #100bouquets 049 |

Ziua 49 din #100bouquets, powered by YaU … BRAD si CONURI … suntem un pic mai aproape de CRACIUN :)!

Cum arata un buchet de iarna la YaU ?! Astazi un buchet care sa sarbatoreasca IARNA si Craciunul care bate la usa. Am folosit conuri de brad si 3 sortimente de brad, pentru un buchet curgator lung de 1m. Are o baza realizata din lemn si sarma si o ghirlanda curgatoare realizata din brad si conuri. Este un buchet foarte rezistent, care miroase a iarna si a Craciun … un buchet pentru o nunta in ziua de Craciun!

Imi place sa lucrez cu bradul, in toate formele si varietatile, iar aceasta selectie cuprinde cateva buchete realizate cu brad ūüôā !

Zi plina de caldura sufleteasca¬† …. si spor la cumparaturi :)!

BRAD CONURI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBRAD CONURI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBRAD CONURI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *