BUJORI DE GRADINA | #100bouquets 039

| BUJORI DE GRADINA | #100bouquets 039 |

Ziua 39 din #100bouquets, powered by YaU … vine cu mireasma BUJORILOR DE GRADINA ūüôā !

Cu aceasta ocazie DA recunosc ca imi plac mai mult bujorii de gradina decat cei care vin din OLANDA … am observat ca sunt mult mai parfumati si mai autentici … nu pierd niciodata ocazia sa experimentez la maximum cu aceste flori, mai ales cand sunt in sezon. Pentru astazi, un buchet cu BUJORI rosii, realizat pe o structura din bete ūüôā .

Imi place cand folosesc bujorii, sa observ si sa exploatez momentul de maxim al florii … cu mai multi bujori intr-o compozitie, probabilitatea ca toate florile sa se deschida in acelasi timp este mica, prin urmare, de fiecare data acest lucru da o nota de dinamism si flexibilitate compozitiei. Mereu astept nerabdatoare sa vad urmatoarea floare deschisa ūüôā !

BUJORI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBUJORI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBUJORI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *