BUJORI DE GRADINA | #100bouquets 039

| BUJORI DE GRADINA | #100bouquets 039 |

Ziua 39 din #100bouquets, powered by YaU … vine cu mireasma BUJORILOR DE GRADINA 🙂 !

Cu aceasta ocazie DA recunosc ca imi plac mai mult bujorii de gradina decat cei care vin din OLANDA … am observat ca sunt mult mai parfumati si mai autentici … nu pierd niciodata ocazia sa experimentez la maximum cu aceste flori, mai ales cand sunt in sezon. Pentru astazi, un buchet cu BUJORI rosii, realizat pe o structura din bete 🙂 .

Imi place cand folosesc bujorii, sa observ si sa exploatez momentul de maxim al florii … cu mai multi bujori intr-o compozitie, probabilitatea ca toate florile sa se deschida in acelasi timp este mica, prin urmare, de fiecare data acest lucru da o nota de dinamism si flexibilitate compozitiei. Mereu astept nerabdatoare sa vad urmatoarea floare deschisa 🙂 !

BUJORI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBUJORI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBUJORI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *