FLORI DE CAMP & CIULINI | #100bouquets 032

FLORI DE CAMP & CIULINI | #100bouquets 032 |

Ziua 32 din #100bouquets, powered by YaU … va provoc cu flori de camp violet (liatris aspera) si ciulinii salbatici (carduus nutans).

Stateam cu buchetul in mana si ma gandeam asa in sinea mea ” cine ar purta un astfel de buchet ? … cu siguranta o persoana neconventionala ! “.

Am combinat CULOARE cu TEXTURA, intr-un buchet experiment … foarte rezistent de altfel 🙂 !

FLORI DE CAMP #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderFLORI DE CAMP #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderFLORI DE CAMP #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

3 thoughts on “FLORI DE CAMP & CIULINI | #100bouquets 032

  1. cred ca stii ca acest buchet l-as purta fara ezitare
    un singur lucru ma deranjeaza, totusi: boldurile alea fancy care sunt departe de spiritul buchetului. nu mergea sa pui niste scobitori?

  2. RUXANDRA, stii ca la tine m-am gandit cand am facut acest buchet … BOLDURILE au si ele rolul lor – structura cu BOLDURI mai modernista in contrast cu florile 🙂 ! Data viitoare, pentru tine special, unul cu dedicatie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *