GHIOCEI | #100bouquets 044

GHIOCEI | #100bouquets 044 |

Ziua 44 in #100bouquets, powered by YaU … GHIOCEI gingasi !

Acesta este primul buchet cu GHIOCEI din aceasta selectie … un buchet facut pentru un om drag mie … un buchet purtat cu mult drag ūüôā !

Mereu am avut o frica sa lucrez cu aceste flori, crezand ca sunt mult prea fragile si putin rezistente, dar m-am inselat … sunt extraordinare :)!

Asteptand prima zapada in Bucuresti, eu va provoc astazi cu primele flori ale primaverii … de fiecare data cand ma uit la ghiocei am in minte zapada, bucurie, speranta … un nou inceput ūüôā !

Zi vesela si pentru voi ūüôā !

GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderGHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderGHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *