GRAU de CRACIUN | #100bouquets 053

GRAU de CRACIUN | #100bouquets 053 |

Ziua de CRACIUN cu un buchet drag mie … GRAU de CRACIUN … ziua 53 din #100bouquets, powered by YaU 🙂 !

Prima zi de Craciun nu poate fi altfel decat cu familia si cei dragi noua … va doresc si voua un CRACIUN FERICIT, multa caldura sufleteasca si voie buna alaturi de familie si cei iubiti !

Buchetul din prima zi de Craciun nu poate fi cu altceva decat cu GRAU,  care inseamna belsug, renastere si fertilitate. Un buchet cu structura din grau, o cununa verde realizata din ace de pin si flori minunate de clematis, craspedia si orhidee galbena.

Craciunul este despre familie, iubire si suflet 🙂 … SARBATORI FERICITE tuturor!

GRAU de CRACIUN #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderGRAU de CRACIUN #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderGRAU de CRACIUN #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *