LACRAMIOARE & LAVANDA | #100bouquets 037

LACRAMIOARE & LAVANDA | #100bouquets 037 |

Ziua 37 din #100bouquets, powered  by YaU … cu LACRAMIOARE & LAVANDA 🙂 !

V-am mai spus ca am o slabiciune pentru LACRAMIOARE … si pentru LAVANDA 🙂 …?!

Astazi va propun un buchet de tinut cu baza din lavanda si flori de lacramioare care sa il completeze. Lacramioarele au fsot culese din gradina socrilor si mi-au incantat privirea si mirosul timp de 4 zile 🙂 . Este un buchet cu structura finisata cu textura din tocatura de lavanda si maner realizat din sarma argintie. Lacramioarele s-au dus, dar restul buchetului este intact, inca face furori la geamul biroului meu 🙂 !

… si pentru voi, zi plina de mireasma lavandei si a lacramioarelor !

LACRAMIOARE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderLACRAMIOARE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderLACRAMIOARE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

One thought on “LACRAMIOARE & LAVANDA | #100bouquets 037

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *