LILA | #100bouquets 043

LILA | #100bouquets 043 |

Ziua 43 din #100bouquets, powered by YaU … zi speciala astazi, zi LILA cu LILIAC !

Asteptam prima zapada, dar eu am ales pentru astazi un buchet de primavara … un buchet cu LILIAC … un buchet care sa imi aduca primavara in casa. Este un buchet cu structura din bete de lemn albe, baza din flori de liliac si cupe de orhidee, care sa iti faca cu ochiul 🙂 !

Florile de liliac imi aduc mereu aminte de copilarie. Cautam NOROCEI in floarea de liliac ore in sir, ii sarutam si ii tineam la piept toata ziua. Asta fac si acum 🙂 !

Zi colorata sa aveti … eu mi-o voi face colorata 🙂 !

LILA LILIAC #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderLILA LILIAC #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderLILA LILIAC #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *