MENTA & LAVANDA | #100bouquets 035

MENTA & LAVANDA | #100bouquets 035 |

Ziua 35 din #100bouquets, powered by YaU … zi de luni cu un buchet special … MENTA & LAVANDA .

Incep incet sa intru in atmosfera sarbatorilor de iarna … iar acest buchet este primul care ma aduce cu sufletul mai aproape de tot ce inseamna Craciun ūüôā … steaua Craciunului intr-un buchet de nunta, cu lavanda, flori de menta si un accent cu orhidee Phalaemopsis !

Craciunul nu trebuie neaparat sa fie rosu&verde … poate fi neconventional si special, atata timp cat semnifica acelasi lucru. Un buchet ALTFEL, cu structura in forma de STEA, finisata cu sarma si plasa metalica, in contrast si armonie cu florile de lavanda si menta … incercati sa va imaginati ce mireasma speciala a avut acest buchet ūüôā …

A fost un buchet realizat pentru sufletul si gustul meu … foarte parfumat, rezistent (a tinut in jur de 2 saptamani) … m-am bucurat de el din plin ūüôā … sper curand sa intalnesc curajoasa care sa il poarte in real life ūüôā !

Aici voi face o paranteza legat de CRACIUN … in a doua parte a zilei de astazi voi scrie un articol despre cataloagele YaU in viitor … foarte multi ma tot intrebati de Catalogul YaU de Craciun 2015 si cred ca trebuie sa aloc un articol special acestui subiect ūüôā !!!

MENTA LAVANDA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderMENTA LAVANDA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderMENTA LAVANDA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *