ORNITHOGALUM & PIN | #100bouquets 034

ORNITOGALUM & PIN | #100bouquets 034 |

Ziua 34 din #100bouquets, powered by YaU … cu “florile din Matache ” … ORNITHOGALUM & PIN.

Astazi de Sf. Nicolae am ales sa va prezint acest buchet, drag mie si cred potrivit pentru ziua de astazi :). Nu am ajuns sa fac un buchet din dulciuri (cred ca nu 0 voi face), dar din ambalaje de prajituri am facut … intr-o combinatie interesanta intre romantic si copilaresc!

Un buchet cu structura din hartie de prajituri si ace de pin  cu minunate flori albe de ornithogalum … sper sa va indulceasca ziua 🙂 !

La multi ani sarbatoritilor acestei zile 🙂 !

ORNITHOGALUM #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderORHITHOGALUM #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderORNITHOGALUM #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *