STEEL GRASS | #100bouquets 042

STEEL GRASS | #100bouquets 042 |

Ziua 42 din #100bouquets, powered by YaU … un buchet drag mie, cu STEEL GRASS (iarba de otel) si orhidee Phalaenopsis.

Este mereu o placere sa lucrez cu steel grass … o iarba lunga, rezistenta si foarte flexibila! Este mai greu accesibila pe piata noastra, nu foarte folosita, dar mereu ma bucur sa lucrez cu ea cand o am la indemana 🙂 … De aceasta data am experimentat o tehnica noua pentru structura buchetului cu nr 42 … o impletitura concava din aceasta iarba ca baza pentru buchet si minunate orhidee Phalaenopsis care sa completeze aceasta structura. Un buchet asimetric de nunta, foarte rezistent si cu siguranta diferit 🙂 !

Structura buchetului se mentine impecabila, chiar si uscata, iar dupa cum bine stiti orhideele sunt flori care hidratate corespunzator tin pana la 2 saptamani.

STEEL GRASS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderSTEEL GRASS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderSTEEL GRASS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

2 thoughts on “STEEL GRASS | #100bouquets 042

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *