VERDE | #100bouquets 057

VERDE | #100bouquets 057 |

Ziua 57 din #100bouquets, powered by YaU … ultima zi din 2015 🙂 … cu ceva VERDE, culoarea mea de suflet 🙂 !

In fiecare an pe 31 decembrie incerc sa fac o retrospectiva a anului ce tocmai a trecut … pun in balanta lucrurile frumoase, dar si cele mai putin frumoase … lucrurile pe care le-am finalizat, dar si cele care au ramas inca pe hartie. Astazi 31 decembrie 2015, ma uit la acest an care se incheie astazi si imi dau seama ca odata cu el am incheiat un capitol important la YaU! Asa cum am mai spus pe acest blog, vor fi ceva schimbari in bine la YaU pentru 2016!

Imi doresc un 2016 creativ, focusat si plin de speranta … vom continua proiectele noastre creative, dar intr-o forma diferita de ce v-am obisnuit pana acum!

Va multumesc voua celor care sprijiniti YaU in fiecare zi atat pe blog cat si pe alte canale YaU de comunicare … voi toti contribuiti putin cate putin sa punem in practica lucrurile care sunt publicate zi de zi la YaU. Va doresc tuturor un AN NOU PROSPER, sa fim mai buni, mai creativi, mai iubitori, mai umani, mai prietenosi, mai deschisi  … cred ca energia pozitiva care vine cu toate acestea, este cea care ne deschide usile si pana la urma mintea!

Buchetul VERDE de la finalul acestui an este realizat pe o structura din lana si sfoara, cu ace de pin si o diagonala realizata cu frunze verzi, craspedia si minunate orhidee galbene.

Sa aveti o petrecere minunata de ANUL NOU si LA MULTI ANI 2016!

VERDE cu PIN si ORHIDEE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderVERDE cu PIN si ORHIDEE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderVERDE cu PIN si ORHIDEE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

 

2 thoughts on “VERDE | #100bouquets 057

  1. Multumim Ruxandra … sa fie un 2016 INSPIRAT, pentru toti 🙂 ! Te imbratisez cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *