VISNAGA | #100bouquets 048

VISNAGA | #100bouquets 048 |

Ziua 48 din #100bouquets, powered by YaU … flori de camp VISNAGA & FERIGA !

Aceia dintre voi care iubiti muntele si campurile cu flori salbatice, cu siguranta ati observat aceste minunate flori albe, ca niste stele, cu frunze care aduc cu mararul … Se numesc AMMI VISNAGA si sunt printre favoritele mele dintre florile de camp. Imi place sa le zic flori de zapada, desi le gasesti cu precadere vara, in special final de vara. In fiecare an ma joc cu aceste flori … le scot din context si imi imaginez ce ar insemna un eveniment cu ele in plina iarna 🙂 … floarea in forma de stea, imi inspira fulgi de nea. Imi place floarea deschisa, dar si floarea trecuta, stransa ca un ghem de ace !

Pentru acest buchet am realizat o structura din feriga, iar florile de VISNAGA au completat aceasta structura. Este un buchet foarte rezistent, hidratate corespunzator aceste flori rezista pana la 2 saptamani in vaza … ca toate florile de camp, le place mult apa 🙂 !

VISNAGA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderVISNAGA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderVISNAGA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *