ANEMONE si RANUNCULUS | #100bouquets 075

ANEMONE si RANUNCULUS | #100bouquets 075 |

Ziua 75 din #100bouquets, powered by YaU … un buchet plin de culoare cu ANEMONE, RANUNCULUS si TRANDAFIRI de gradina ūüôā !

Astazi sunt cu gandul si sufletul la ANEMONE … sunt ochioase, colorate si pline de romantism … florile ideale pentru nunta ūüôā ! Nu sunt flori extrem de rezistente, dar sunt foarte gingase si sensibile, preferate de doamne si domnisoare.

Buchetul de astazi este unul curgator, cu baza din rachita, iedera si amaranthus si flori colorate de final de primavara si inceput de vara.

Sa aveti si voi o zi colorata ūüôā !

ANEMONE si RANUNCULUS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderANEMONE si RANUNCULUS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderANEMONE si RANUNCULUS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *