BUJORI | #100bouquets 063

BUJORI | #100bouquets 063 |

Ziua 63 din #100bouquets, powered by YaU … BUJORI, LATHYRUS, CLEMATIS si TRANDAFIRI de gradina ūüôā !

Am ales pentru astazi un buchet drag mie, foarte romantic, care sa ne aduca putin mai aproape de caldura ūüôā ! Am mai spus pe acest blog … florile sunt pentru oameni … si sunt menite sa ne aduca fericire, buna dispozitie si zambete … sunt persoane care nu reusesc sa faca asta cand se uita la o floare ?! … daca sunt, atunci sunt foarte putine cred ūüôā !

Este un buchet cu structura tip platforma realizata din pluta si flori romantice de inceput de vara: bujori, trandafiri de gradina, clematis. lathyrus, veronica, antirrhinium … flori romantice pentru un buchet la fel de romantic.

A fost un buchet purtat cu foarte mult drag intr-un eveniment YaU … un buchet plin de mireasma si culoare, realizat pentru o persoana draga mie, delicata, romantica si mare iubitoare a florilor ūüôā !

Zi parfumata si pentru voi astazi ūüôā !

BUJORI CLEMATIS si TRANDAFIRI DE GRADINA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBUJORI CLEMATIS si TRANDAFIRI DE GRADINA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBUJORI CLEMATIS si TRANDAFIRI DE GRADINA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *