CALE . vortex | #100bouquets 060

CALE . vortex | #100bouquets 060 |

Ziua 60 din #100bouquets, powered by YaU … un buchet VORTEX din CALE!

Calele sunt preferate de doamne in ziua nuntii … sunt flori speciale, care au adunat in jurul lor mari pasiuni, dar si superstitii. Eu ador sa lucrez cu ele … sunt extrem de rezistente, flexibile, intr-o varietate larga de culori si nu in ultimul rand sunt flori speciale prin forma si prestanta. Imi place sa le pun in valoare, pentru ca sunt flori puternice si masculine, care merita acest lucru !

Pentru astazi, un buchet cu o baza compozit din muschi si frunze de salal si un vortex realizat din CALE albe si roz in combinatie cu liane verzi. A fost un buchet realizat pentru unul din evenimentele YaU, purtat cu drag de o doamna cu multa personalitate si nonconformista ūüôā !

Mereu este o placere sa ma joc cu aceste flori … in orice forma, culoare si sezon ūüôā !

CALE vortex #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCALE vortex #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCALE vortex #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *