CYCLAMEN, CLEMATIS si PENE | #100bouquets 082

CYCLAMEN, CLEMATIS si PENE | #100bouquets 082 |

Ziua 82 din #100bouquets, powered by YaU … CYCLAMEN, CLEMATIS si PENE psihedelice ūüôā !

Astazi ies din zona mea de confort cu un experiment colorat ūüôā !

Este un lucru dificil sa reusesti sa combini CULOAREA intr-un mod echilibrat … sa dozezi cantitatile, sa echilibrezi tonurile de culoare si sa reusesti pana la urma cu materiale care nu iti sunt caracteristice sa faci ceva care sa te satisfaca vizual. Am ajuns sa apreciez oamenii care au curaj si folosesc culoarea intr-un mod inspirat … cred ca asta inseamna CURAJ, CUNOSTINTA si INDEMANARE.

In lumea “noastra” este COOL sa fii in tonuri neutre, daca ar putea fi doar NEGRU | GRI ar fi perfect! Aici am sa fac o paranteza … in primii mei ani de facultate, toti arhitectii celebri, se afisau imbracati in NEGRU, daca pot sa zic asta cu zambetul pe buze … acum, ma uit in jurul meu si vad din ce in ce mai multi “creativi” in acelasi NEGRU. NU generalizez, in fiecare situatie exista si exceptii de la regula!

Pe alocuri, mai vad cate un personaj colorat, zambitor si plin de incredere … il remarc, il felicit si imi spun in sinea mea … “uite unul care si-a invins fricile ūüôā …” !

Revenind la CULOARE si la curajul de a combina materiale si nuante puternice … DA se poate, Da trebuie sa experimentezi, sa exersezi si sa iesi din zona ta de confort sa poti face asta …¬† si DA daca asta il face pe cel care beneficiaza de produsul tau fericit, atunci datoria ta este sa combini culoarea intr-un mod care sa te faca mandru pe tine si pe beneficiar!

Buchetul de astazi are structura din pene mov (le-am regasit in una din zile si m-au facut sa zambesc, gandindu-ma la ce buchet colorat ar iesi din ele …) … si ce as fi putut combina cu aceasta structura decat CYCLAMEN fucsia si CLEMATIS mov.

Sa aveti o zi plina de culoare ūüôā !

CYCLAMEN CLEMATIS si PENE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCYCLAMEN CLEMATIS si PENE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCYCLAME CLEMATIS si PENE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

3 thoughts on “CYCLAMEN, CLEMATIS si PENE | #100bouquets 082

  1. era sa cad de pe scaun de fericire cand am vazut ce-ai facut! )
    noroc ca se mai ratacesc lucrurile prin casa

  2. Ruxi … ma bucur ca experimentul meu colorat si-a atins scopul … o sa mai fac … PROMIT ūüôā !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *