ERYNGIUM si NISIP | #100bouquets 065

ERYNGIUM si NISIP | #100bouquets 065 |

Ziua 65 din #100bouquets, powered by YaU … un buchet de iarna cu ERYNGIUM albastru si nisip alb 🙂 !

Astazi sarbatorim iarna in toata splendoarea ei, cu un buchet aproape de sufletul meu … BUCHETUL IERNII, realizat pentru concursul INTERNATIONAL FLORAL ART 2012 – 2013 (concurs organizat de Stichting Kunstboek, Belgia ). Sunt mandra ca am reusit la acea data sa fim publicati in acest album prestigios, alaturi de mari nume in design-ul floral international … si mai mandra ca doi ani mai tarziu am reusit sa repetam performanta cu lucrarea ” Cursa fiarelor de calcat – INTERNATIONAL FLORAL ART 2014-2015, editia JUBILEE ).

Astfel de proiecte sunt hrana pentru suflet, iar asta nu se poate compara cu nimic 🙂 ! Acest proiect este o sarbatoare a florilor, iar aceste buchete experimentale nu puteau lipsi din selectie …

Buchetul este geometric, dupa cum v-am obisnuit … o crestere organica realizata pe o structura finisata cu nisip alb si flori extraordinare de eryngium albastru. As vrea sa intalnesc curajoasa care sa il poarte in “real life” 🙂 …

ERYNGIUM si NISIP #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderERYNGIUM si NISIP #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderERYNGIUM si NISIP #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: Sebastian Moise, pentru YaU Concept

Model: Alinda Banica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *