EVANTAI cu LALELE si CLEMATIS | #100bouquets 083

EVANTAI cu LALELE si CLEMATIS | #100bouquets 083 |

Ziua 83 din #100bouquets, powerd by YaU … un evantai ACCESORIU, cu flori de primavara: LALELE si CLEMATIS ūüôā !

Astazi suntem cochete doamnelor si domnisoarelor … va propun un EVANTAI cu flori, de purtat si asortat cu tinuta de gala.

Lalelele sunt minunate, sunt flexibile, iar pentru o compozitie care indica CURGEREA, sunt indicate (… LALELELE sunt flori care directioneaza, sunt liniare, asta accentuat si de faptul ca ele cresc in compozitie …).

Am imaginat un eventai asimetric cu lalele curgatoare, echilibrate de gingasele flori de CLEMATIS (… CLEMATIS sunt statice, puncteaza, stabilizeaza compozitia …). GALBEN | MOV … clasic pentru cercul cromatic, dar interesant pentru compozitie ūüôā !

Ce spuneti doamnelor … va tenteaza un astfel de accesoriu ?!

EVANTAI cu flori de CLEMATIS si LALELE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderEVANTAI cu flori de CLEMATIS si LALELE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderEVANTAI cu flori de CLEMATIS si LALELE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *