FREZII | #100bouquets 070

FREZII | #100bouquets 070 |

Ziua 70 din #100bouquets, powered by YaU … cu FREZII albe si ORHIDEE mokara ūüôā !

Printre florile de primavara, freziile sunt cu siguranta speciale … mirositoare si cu o forma aparte – sunt flori pare imi plac mult …

Evit sa folosesc freziile in combinatii cu alte flori … mi se par flori atat de speciale si deosebite, ca trebuie de fiecare data sa le dau spatiu. Grupate freziile sunt spectaculoase, iar dinamismul lor fac compozitia si mai speciala (ma refer la faptul ca de cele mai multe ori freziile vin inchise si asteptam cu interes sa se deschida sa ne intregeasca buchetul | compozitia ).

Pentru astazi, am ales un buchet geometric, cu o componenta puterinca drept BAZA, realizata din steel gras, completata si ajutata de frezii albe si un accent cu orhidee mokara portocalii.

Sa aveti mirosul freziilor in case astazi ūüôā !

FREZII albe si ORHIDEE mokara #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderFREZII albe si ORHIDEE mokara portocalii #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderFREZII albe si ORHIDEE mokara portocalii #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *