GYPSOPHILA | #100bouquets 061

GYPSOPHILA | #100bouquets 061 |

Ziua 61 din #100bouquets, powered by YaU … prima zi de lucru in 2016, cu mult spor si avant … si buchetul de vara cu GYPSOPHILA 🙂 !

Gypsophila este foarte iubita in ultima vreme de mirese 🙂 ! Este o floare foarte flexibila, destul de rezistenta si romantica. Foarte multi se feresc de ea pentru ca de cele mai multe ori folosita in buchete in starea ei naturala, rezultatele nu sunt foarte spectaculoase, dar din experienta va spun ca pentru texturi, baze de buchete, suprafete etc … este o solutie excelenta. Se lucreaza destul de greu, dar rezultatele sunt la inaltime … si se usuca frumos ( nu este o planta din familia imortelelor, dar floarea isi pastreaza forma in momentul in care se usuca … isi schimba putin culoarea).

Pentru astazi, un buchet de vara cu baza din gypsophila, plop alb si flori grena: cale, orhidee si amaranthus. A fost un buchet realizat cu drag pentru o nunta de vara … l-am numit SUMMER DREAM 🙂 ! Un buchet de nunta colorat si plin de “vino-incoace“, pentru o mireasa cu personalitate 🙂 !

Zi cu spor sa aveti 🙂 !

GYPSOPHILA CALE ORHIDEE#100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderGYPSOPHILA CALE ORHIDEE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderGYPSOPHILA CALE ORHIDEE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

2 thoughts on “GYPSOPHILA | #100bouquets 061

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *