HELLEBORUS | #100bouquets 071

HELLEBORUS | #100bouquets 071 |

Ziua 71 din #100bouquets, powered by YaU … cu HELLEBORUS  🙂 !

Un buchet in ton cu vremea de afara … inca nu ne luam ramas bun de la iarna 🙂 …

Florile de HELLEBORUS sunt una din revelatiile mele in ultima perioada … le-am descoperit, am lucrat cu ele si le-am iubit 🙂 ! Li se mai spun si “trandafirii iernii”, pentru ca alaturi de ILEX, sunt printre preferatele floristilor in compozitiile de iarna … ele sunt de fapt flori de primavara, iar pentru cei care iubesc parcurile, le gasiti in Gradina Cismigiu (in 3 nuante) in perioada lalelelor si a narciselor 🙂 .

Un buchet cu structura din grau si o combinatie de flori albe | albastre: helleborus, trandafiri si veronica … un buchet gingas, diafan si plin de farmec.

Zi cu inspiratie si pentru voi astazi 🙂 !

HELLEBORUS trandafiri si veronica #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderHELLELORUS trandafiri si veronica #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderHelleborus trandafiri si veronica #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *