JATROPHA | #100bouquets 087

JATROPHA | #100bouquets 087 |

Ziua 87 din #100bouquets, powered by YaU … cu JATROPHA !

Zilele de duminica sunt mereu speciale … asa ca pentru astazi va propun un buchet mai altfel … un buchet curgator pentru care am ales sa lucrez cu JATROPHA si muguri de CLEMATIS.

Prima data cand am vazut planta de JATROPHA, pana nu am pus mana pe ea sa ii simt textura, nu m-am dezmeticit … este o planta de ghiveci, de interior, din familia suculentelor, rezistenta si cu siguranta speciala. Forma de coral si culoarea puternica o face alegerea ideala pentru aranjamente | compozitii neobisnuite. In 2015 am folosit-o cu drag pentru un eveniment privat cu tema UNDER WATER (sper curand pe YaU evenimente sa recuperez cu articolele din 2015 ūüôā …).

Buchetul de astazi este curgator, cu structura din bete si sarma colorata … si este accesorizat cu minunatele JATROPHA. Am pus putina poezie in compozitie cu petalele de clematis ūüôā !

Sa aveti o zi de duminica minunata alaturi de cei dragi!

JATROPHA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet JATROPHA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderJATROPHA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *