LALELE si CLEMATIS | #100bouquets 081

LALELE si CLEMATIS | #100bouquets 081 |

Ziua 81 din #100bouquets, powered by YaU … LALELE si CLEMATIS … sa ajutam PRIMAVARA, ce spuneti ?!

Lalele minunate lalele” … sa inceapa sezonul pentru lalele … iar daca sunt galbene sau albe si mai bine ūüôā !

Pentru astazi, un buchet de primavara cu structura din flori din sfoara si completat de lalele galbene si clematis albastru …este colorat, proaspat, numai bun sa va aduca primavara si caldura in casa!

Lalele se gasesc tot timpul anului, desi sunt flori de primavara, dar in aceasta perioada sunt mai frumoase ca nicioadata. Stiti ca sunt flori care cresc in vaza (pana la 1 cm / zi) … atentie, la felul in care evolueaza compozitia in momentul in care le folositi (eu am invatat asta pe propria piele ūüôā …). Pot sa vina mici si lipsite de culoare, dar in 1-2 zile nu le veti mai recunoste. Ziua se deschid, noaptea se inchid … sunt florile ideale pentru ” zane ” !!!

Zi colorata si vesela sa aveti ūüôā !

LALELE si CLEMATIS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderLALELE si CLEMATIS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderLALELE si CLEMATIS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *