LISIANTHUS si ERYNGIUM | #100bouquets 086

LISIANTHUS si ERYNGIUM | #100bouquets 086 |

Ziua 86 din #100bouquets, powered by YaU … LISIANTHUS si ERYNGIUM 🙂 !

Un buchet in culorile anului 2016 – ROZ | ALBASTRU (cer de vara), pe o structura geometrica …  asta cum imi place mie 🙂 !

Florile de lisianthus (eustoma) sunt printre florile pe care iubesc sa le folosesc la nunti … se gasesc tot timpul anului, sunt intr-o varietate de culori de la alb | crem … roz … pana la indigo. Sunt flori rezistente, daca eliminam din ecuatie fruzele si bobocii … acestea din urma sunt elementele care le dau de gol cand nu mai sunt proaspete. Florile in schimb, sub forma unor clopotei, sunt deosebite, gingase si delicate, perfecte pentru flori de nunta. Eu le folosesc cu placere de cate ori am ocazia 🙂 !

Buchetul de astazi este cu jumatati de sfera finisate cu sfoara, flori de lisianthus roz, folosite de aceasta data in textura si putin albastru ca sa echilibram totul … culoarea | compozitia | masculin si feminin 🙂 !

Este delicat, destul de usor si cred perfect pentru o mireasa moderna si nonconformista.

Zi de sambata relaxanta sa aveti!

LISIANTHUS si ERYNGIUM #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderLISIANTHUS si ERYNGIUM #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderLISIANTHUS si ERYNGIUM #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *