MOKARA | #100bouquets 067

MOKARA | #100bouquets 067 |

Ziua 67 din #100bouquets, powered by YaU … MOKARA grena si HYDRANGEA verde 🙂 !

Pentru astazi, un buchet geometric, realizat pentru concursul International Floral Art 12-13. Am combinat grena si verde, pentru un buchet cu silueta supla si inalta. Imi amintesc ca ne-am amuzat foarte mult sa il pozam si sa il confectionam 🙂 !

Orhideele MOKARA sunt mereu sursa buna de inspiratie … sunt flori foarte rezistente si maleabile … o placere sa lucrezi cu ele. Multi dintre cei care lucreaza cu florile, se cam feresc de ele tocmai pentru ca daca le folosesti in forma lor naturala ai destul de putine posibilitati de creatie … dar reinterpretate, florile de mokara sunt exceptionale.

Despre HYDRANGEA verde (green emerald) ce sa spun … sunt din categoria florilor de hortensie (hydrangea) care se usuca impecabil … mereu o placere sa lucrez cu ele atat vii cat si uscate!

O cromatica clasica pentru un buchet YaU geometric … inca nu am intalnit curajoasa care sa il doreasca pentru ziua cea mare 🙂 !

MOKARA si HYDRANGEA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderMOKARA si HYDRANGEA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderMOKARA si HYDRANGEA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: Sebastian Moise, pentru YaU Concept

Model: Alinda Banica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *