MUSCARI | #100bouquets 073

MUSCARI | #100bouquets 073 |

Ziua 73 din #100bouquets, powered by YaU … MUSCARI si mult chef de prajituri ūüôā !

Buchetul dintr-o zi veritabila de iarna in Bucuresti … cu MUSCARI si mult chef de rasfat cu dulciuri!

Daca nu va puteti decide intre flori si dulciuri, ei bine atunci, va sugerez eu o solutie … MUSCARI in ambalaje de bomboane, intr-un buchet patrat care sa iti satisfaca toate poftele ūüôā !

MUSCARI sunt flori de primavara, din familia zambilelor, mult mai gingase si cu o mireasma foarte discreta si speciala … sunt flori pe care eu le indragesc mult … imi place sa lucrez cu ele, dar din pacate sunt mai rare decat zambilele pe piata noastra.

Duminica cu flori albastre si senzatie de bine sa fie :)!

MUSCARI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderMUSCARI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderMUSCARI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *