ORHIDEE si HAMEI | #100bouquets 078

ORHIDEE si HAMEI | #100bouquets 078 |

Ziua 78 din #100bouquets, powered by YaU … ORHIDEE si un manson cu HAMEI 🙂 !

Va este frig la manute ? … cu asa temperaturi cred si eu ! Pentru astazi, un manson de nunta din HAMEI si ORHIDEE, ideal pentru o nunta de iarna … ce spuneti ???

Florile de nunta nu trebuie neaparat sa fie intr-un buchet … pot fi un accesoriu interesant pentru vestimentatie … cu textura de hamei cu un miros aparte si delicate orhidee precum zapada.

Un buchet rezistent, usor de purtat si calduros 🙂 !

ORHIDEE albe si manson din HAMEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderORHIDEE albe si manson din HAMEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderORHIDEE si HAMEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *