PETALE galbene cu GREUTATE | #100bouquets 085

PETALE galbene cu GREUTATE | #100bouquets 085 |

Ziua 85 din #100bouquets, powered by YaU … PETALE GALBENE, cu greutate ūüôā !

Pentru astazi am pregatit o “TRAZNAIE” … asta ca sa pot scrie un pamflet despre CONTRAST ūüôā …

Mereu caut in compozitie CONTRASTUL … din forma, culoare, textura, context … oricum si in orice fel, contrastul este cred una din cheile unei compozitii reusite. Aici mai adaug una dintre “frustrarile” mele despre chestiuni legate de greutatea buchetelor … “cat de greu este d-le un buchet ? ” … pai stai sa vezi … ” depinde de x, y, z ” ūüôā … ” daca vrei luna de pe cer, cu toate stelele incluse, atunci probabil va fi greu … daca vrei doar o stea, atunci probabil va fi prea usor … niciodata nu este suficient ūüôā !

Despre GREUTATEA buchetelor, mi-am propus sa scriu un articol dedicat, dar nu astazi ūüôā …

Buchetul de astazi este de TINUT si EXERSAT … este o GANTERA cu greutate de 1,5 kg (sa nu mai existe dubii despre greutatea buchetului) in contrast cu delicate petale galbene … m-am ajutat de ceara, ca sa fac acest buchet sa reziste 24 de ore ūüôā !

PETALE galbene cu greutate #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderPETALE galbene cu greutate #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderPETALE galbene cu greutate #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

2 thoughts on “PETALE galbene cu GREUTATE | #100bouquets 085

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *