PRIMULA si TIMBRE | #100bouquets 077

PRIMULA si TIMBRE | #100bouquets 077 |

Ziua 77 din #100bouquets, powered by YaU … PRIMULA si TIMBRE, multe timbre 🙂 !

Astazi, un  buchet cu mesaj … l-am pus la posta romana cu multe timbre si este destinat d-nei PRIMAVARA cu urmatorul mesaj:

Draga d-na PRIMAVARA,

Stiu ca mai este ceva timp pana ar trebui sa vii, dar te rog eu din toata inima mea, sa vii putin mai repede. Aici IARNA isi cam face de cap! Ti-am trimis o salba de PRIMULE, sa nu cumva sa ne uiti! Cu dor si drag de primavara, Elena

Ce sa va spun, sper sa ajunga mesajul si sper sa ne mai slabeasca iarna cu asa temperaturi 🙂 …

Buchetul trimis prin posta d-nei PRIMAVARA este cu structura din cupru, o fustita din TIMBRE emise de posta romana si o salba de PRIMULE albe. Primulele sunt cred printre florile de primavara pe care le indragesc mult … sunt cu adevarat florile care ne spun ” Da, d-na PRIMAVARA este dupa colt 🙂 …

Zi vesela si pentru voi astazi 🙂 !

PRIMULA si TIMBRE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderPRIMULA si TRIMBRE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderPRIMULA si TIMBRE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *